Tenisice ove zgodne Zagrepčanke ne bi se baš svatko usudio nositi

Izgledaju poput onih koje bi nosile Spice Girls devedesetih, a ona ih je super iskombinirala
Vidi originalni članak

Ljepotica je već par puta bila zvijezda našeg street stylea, a ovaj put u potpuno urbanoj kombinaciji kratkih traper hlačica, cool majice s likom Maradone i žutom hoodicom za koja je iz Stadium Tour kolekcije Justina Biebera, a komadi su se mogli nabaviti u H&M-u. Sve je začinila crvenom torbicom koja se zapravo nosi oko struka, ali najveću pažnju plijene njene tenisice. Ovaj Zarin model stoji 349,90 kn i još uvijek je ostalo par modela u online shopu. 

Tenisice s platformom u zadnje su vrijeme pokušale doći do svih fashionistica baš kao i ostali neobični modeli koje stavljamo u kategoriju "ružnih-lijepih". Ne može ih baš svatko isfurati, ali njoj baš dobro stoje. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".