Kratke hlače i tenisice od 280 kn za opušteno izdanje Kate Middleton u kakvom je ne vidimo često

Vojvotkinja od Cambridgea pojavila se u bijelim Superga tenisicama dostupnima i kod nas, bermudama i prugastoj vesti.
Vidi originalni članak

Kate Middleton pojavila se na the Great Britain Sail Grand Prix i, kao i uvijek, i ovog se puta pobrinula da je njezin stajling prikladan za događaj kojem nazoči. Tako je za ovu priliku odabrala odjevnu kombinaciju s mornarskih prizvukom u kojoj su glavnu riječ vodile bermude i prugasti uzorak.

Kratke hlače jedan su od onih odjevnih komada u kojem vojvotkinju od Cambridgea jako rijetko viđamo, a za  ovu je prigodu odabrala bijele bermude sa zlatnim detaljima koje izgledaju izvrsno kad se nose s jednim od modnih klasika, vestom u prugastoj varijanti. Bermude potpisuje brend Holland and Cooper, njihova je cijena 199 funti, a slični se modeli mogu pronaći u mnogim high street trgovinama. Bermude su se posljednjih nekoliko sezona vratile i fokus i stajliš su spas od visokih ljetnih temperatura, pogotovo ako ne preferirate haljine i suknje.

I ovog se puta odlučila za Superga tenisice, klasičan bijeli model u kojem je najčešće možemo vidjeti u ležernim prigodama. Radi se o modelu Cotu Classic kojem je Kate Middleton vjerna već godinama, a dostupan je i kod nas. Tako smo ga pronašli na web stranici ecipele.hr, gdje se trenutno nalaze na sniženju. Njihova redovna cijena na stranici je 435 kuna, a sad ih se može kupiti za 276 kuna.

Kosu je stilizirala u svoju prepoznatljivu frizuru, lagane valove koji su postali njezin "zaštitni znak", a povremeno bi je svezala i u rep kako bi dobila praktičnu frizuru za jedrenje. 

 

Nina Badrić blista u maloj bijeloj haljini: Zbog efektnih detalja, haljina ne prolazi nezamijećeno

Izdanju ljepotice sa špice nećete pronaći zamjerku: Modna jednostavnost savršeno joj pristaje

Balayage tehnika bojanja dobila je "update": Pramenovi izgledaju prirodno, a kosa sjajno i osunčano

Istaknula se na špici: 'Htjela sam izgledati malo drugačije. Ovaj put nosim sve vintage i second hand'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".