'Teddy' kapute fashionistice obožavaju, a i ove će zime biti nezaobilazan trend

Dizajnerski brendovi najavljuju sezonu u jarkim bojama!
Vidi originalni članak

Iako uglavnom nismo ljubitelji niskih temperatura i nestabilnog vremena, zimi se iz jednog razloga ipak radujemo, a to su kaputi i bunde. Danas se u ponudi zaista mogu naći kaputi svih modela, a za koji god se odlučite, nećete pogriješiti. Nosi se stvarno sve, od predimenzioniranih muškog kroja do klasičnih elegantnih s pojasom. Ipak, svake se zime jedan model iskristalizira kao omiljeni, a već treću sezonu za redom tu titulu nosi 'teddy' kaput. 

Zbog svoje predimenzioniranosti, 'teddy' je odjevni komad koji će podići baš svaku kombinaciju, a upravo zbog toga savršeno se uklapa u jednostavne monokromatske outfite. Izvorno su se pojavili u smeđim nijansama koje su i danas sastavni dio stylish outfita. 

No, u zadnje vrijeme ih sve češće viđamo i u drugim nijansama, a osobito su nam za oko zapeli bijeli koji savršeno nadograđuju sve zimske outfite, a u kratkoj verziji izgledaju posebno neodoljivo. 

 

Ono što je za balonere Burberry, za 'teddy' kapute je Max Mara. Ove je godine Max Mara otišla korak dalje lansirajući uz klasične boje i 'teddy' kapute od alpakinog krzna u pariško plavoj, žutoj, tirkizno zelenoj i crvenoj nijansi po cijeni od 1800 eura. 

 I u high street ponudi možete pronaći jednako efektne modele u verziji od umjetnog krzna po pristupačnim cijenama. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".