Teddy bunde curama su i dalje prvi odabir, a ove dame sa špice nose ih odlično!

Ljepotice sa zagrebačkog Cvjetnog trga oduševile su svojim casual izdanjima za šetnju gradom
Vidi originalni članak

Vladavina teddy coatova i dalje traje, a cure obožavaju tamnozelene i smeđe modele koji se super slažu sa svim komadima koje već imate u ormaru. Ovaj "statement" model najbolje će vas grijati zimi, a ako odlučite Novu godinu proslaviti na otvorenom, oni su najbolji odabir. 

Ove dvije djevojke sa špice svoje su teddy kaputiće ukomponirale s drugim trendi komadima. Djevojka u tamnozelenoj bundi nosi trapezice, cvjetnu bluzu i vrlo popularan model zimskih čizama koje su preplavile grad. Izgledaju poput buca, ali su više "fancy". Odmah nam se svidjela i njena torbica s velikim plavim čupavim privjeskom. 

Njena prijateljice odlučila se za nešto klasičniji odabir. Nosi visoke crne čizme, svijetle traperice, običan bijeli t-shirt i dugu smeđu teddy bundicu, koja je možda najpopularnija varijanta. Cure su za casual zimske stylinge za služile čiste petice!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".