Taylor Russell zablistala u minimalističkom izdanju na Venecijanskom filmskom festivalu

Na premijeri filma The Room Next Door, drame u kojoj glume Julianne Moore i Tilda Swinton, Russell je ostala vjerna svojoj monokromatskoj temi.
Vidi originalni članak

Taylor Russell još jednom je pokazala svoje umijeće jednostavne elegancije na 81. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji. Glumica, poznata po svom profinjenom modnom ukusu, pokazala je niz haljina nježnih nijansi, dokazujući da minimalistički izgled može postići maksimalan dojam.

Na premijeri filma The Room Next Door, drame u kojoj glume Julianne Moore i Tilda Swinton, Russell je ostala vjerna svojoj monokromatskoj temi. Za tu prigodu odabrala je elegantan bijeli komplet iz modne kuće Alaïa, fokusirajući se na njegov jedinstveni kroj. Skraćena majica s ovratnikom, koja je obuhvaćala tijelo uz pomoć dviju tankih naramenica, ostavljala je leđa i trbuh otkrivenima, dok je duga bijela suknja spuštenog struka s mjehurićastim rubom stvarala dojam lepršavosti i lakoće.

Kako bi održala jednostavnost stila, Russell je uz odjevnu kombinaciju odabrala par bijelih salonki s nježnim remenom oko gležnja. No, minimalistički izgled podigla je uz pomoć luksuznog nakita. Na ušima je nosila male biserne naušnice u kombinaciji s visećim srebrnim naušnicama s privjescima, dok je oko vrata zasjala debela dijamantna ogrlica. Njezin make-up uključivao je sjajni izgled s glatkom crnom olovkom za oči i bordo ružem, dok je njen gelirani pixie kroj davao dojam moderne sofisticiranosti.

U galeriji pogledajte najbolja izdanja s crvenog tepiha Venecijanskog filmskog festivala:

FOTO: Abaca/Pixsell Cate Blanchett u Louis Vuittonu po narudžbi FOTO: Abaca/Pixsell Amal i George Clooney FOTO: Abaca/Pixsell Amy Ryan FOTO: Abaca/Pixsell Molly Gordon u Miu Miu FOTO: Reuters/Pixsell Angelina Jolie u custom Tamari Ralph FOTO: Newscom/Pixsell Nicole Kidman u Schiaparelli jesen/zima 2024 FOTO: Abaca/Pixsell Brad Pitt FOTO: Abaca/Pixsell Sydney Sweeney u Giorgio Armani FOTO: Reuters/Pixsell Taylor Russell u prilagođenom Loewu i Tiffany & Co. nakitu FOTO: Abaca/Pixsell Cate Blanchett u Giorgio Armani FOTO: Reuters/Pixsell Úrsula Corberó u Bottegi Veneti FOTO: Newscom/Pixsell Emily Ratajkowski u Gucci jesen/zima 2004 Ready to Wear i nakitu Pasquale Bruni FOTO: Reuters/Pixsell Cate Blanchett u Armani Privé jesen/zima 2024 FOTO: IPA/Pixsell Sadie Sink u Giorgio Armani FOTO: IPA/Pixsell Cate Blanchett u Louis Vuittonu po narudžbi

Kada je kiša počela padati na crvenom tepihu, glumica filma Bones and All pokazala je svoju prilagodljivost dodavši crveni kišobran svom izgledu. Daleko od toga da pokvari njen outfit, kišobran je postao još jedan upečatljiv dodatak, savršeno se uklopivši u Taylorin besprijekorni stil i doprinoseći još jednoj nezaboravnoj večeri na filmskom festivalu u Veneciji.

Unikatni modni dodaci koji osvajaju na prvu: Vsanjarka mali je brend koji nudi ručno izvezene komade
Lepršava bijela haljina i efektna torba super su spoj, a zgodna ekonomistica savršeno ga nosi
Upoznajte simpatične sestre koje super stil imaju u malom prstu: 'Stalno krademo jedna drugoj robu'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".