Taylor Russell blistala u anđeoskoj Loewe haljini na Venecijanskom filmskom festivalu

Taylor Russell je svojim pojavljivanjem pokazala da suptilna elegancija može biti jednako efektna kao i grandiozni glamur
Vidi originalni članak

Taylor Russell dokazala je da ekstravagancija na crvenom tepihu ne mora nužno uključivati jarke boje i maksimalističke dodatke - može se manifestirati i u obliku anđeoske haljine u najmekšim nijansama. Na 81. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji, Russell je svojim modnim izborom donijela nenametljivu dramu, ostavljajući publiku bez daha na svjetskoj premijeri filma Maria, s Angelinom Jolie u glavnoj ulozi.

Glumica je privlačila poglede u sanjivoj puder žutoj haljini, prilagođenoj upravo za nju od strane brenda Loewe. Prozračni komad sadržavao je teksturirani steznik bez naramenica, delikatno omotan oko njenog torza, dok je romantična prozirna suknja padala u dugi šlep, obavijajući njezine sandale s naramenicama u istom pastelnom tonu. Umjesto da pusti da se šlep vuče za njom, Russell ga je kreativno omotala oko prednjeg dijela vrata, pretvorivši ga u halter remen koji je slobodno padao niz njena leđa, stvarajući vizualno dojmljiv efekt.

Ovaj sofisticirani modni trenutak dodatno je pojačan Russellinom blistavom šminkom i zalizanom kratkom frizurom. A ako haljina nije bila dovoljno impresivna, zvijezda je zasjala u dijamantnom nakitu. Glavni komad bila je upečatljiva teniska ogrlica iz kolekcije Tiffany & Co., koju je nosila naopako. Ogrlica je sadržavala veliki bijeli dijamant u obliku suze, koji je nježno visio niz njezina leđa, dok je blistav osmijeh uputila kamerama preko ramena.

Uz to, Russell je nosila par cvjetnih naušnica optočenih dijamantima, također od Tiffany & Co., kao i složenu manžetnu prekrivenu bijelim i narančastim dijamantima. Ovaj elegantni izbor nakita savršeno je upotpunio njezin izgled s crvenog tepiha, koji je zračio sofisticiranošću i suptilnim luksuzom.

Taylor Russell je svojim pojavljivanjem pokazala da suptilna elegancija može biti jednako efektna kao i grandiozni glamur, potvrđujući svoju reputaciju jedne od najstiliziranijih zvijezda u usponu na filmskoj sceni.

Angelina Jolie utjelovila glamur starog Hollywooda na svjetskoj premijeri filma 'Maria' u Veneciji
Mama i kći potvrdile da je dobar stil nasljedan: U genijalnim ljetnim kombinacijama osvojile su nas na prvu!
Monica Bellucci zasjala je u Vivienne Westwood korzet-haljini na Venecijanskom filmskom festivalu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".