Tatjana Dragović: "Vikend mi je prilika da nabacim na sebe nešto iz gušta"

Našem Goranu Čižmešiji pred objektiv je stala prekrasna Tatjana i otkrila male tajne svog stila
Vidi originalni članak

Klasika s pomakom - tako bi se najbolje mogla opisati odjevna kombinacije Tatjane Dragović u kojoj je Goran Čižmešija fotografirao prilikom odlaska na ručak s frendicama.

Ova je poduzetnica otkrila kako joj je vikend prilika da na sebe "nabaci" nešto iz gušta pa je odjenula razigrani Balenciagin baloner, Equipment dolčevitu, Gucci torbu, traperice Re/done Levi's i Saint Laurent čizme. 

Pojasnila je kako voli dizajn Demne Gvasalie za Balenciagu, pogotovo njegove prve radove u kojima je modificirao klasične komade odjeće. Lijepa je Tatjana nadodala:

Sviđa mi se što je sa svojim brendom Vetements uveo ulični stil u visoku modu, iako mislim da će taj trend luksuznih trenirki i hoodica biti kratkog vijeka. Stava sam da ako se već kupuje skupo, neka onda to bude nešto vječnog dizajna što bez problema funkcionira i za desetak godina. Moda je igra, ali i u njoj treba imati vlastiti stav.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".