Tamnoplavi kompletić sa zanimljivim sakoom predsjednici stoji savršeno!

U svoj modni portfolio dodala je još jednu odličnu kombinaciju
Vidi originalni članak

Tamno plava boja u svijetu poslovnog i političkog odijevanja uvijek je dobar izbor, kaže modna savjetnica Dubravka Prpić Znaor, komentirajući posljednje izdanje naše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Sako je u toj kombinaciji definitivno vodio glavnu riječ, a remen oko struka istaknuo je njenu figuru.

- Iako ponekad ta zagasita nijansa djeluje strogo, detalj poput volana ispod struka silueti daje dozu dinamike i ženstvenosti. I to je dovoljno, čak je moglo ići i bez remena. Pošto uske pencil suknje znaju biti vrlo uske, rješenje je prorez koji ovdje vidimo u decentnoj izvedbi – nije pretjeran, tek toliko da predsjednica lakše hoda - priča Dubravka.

Za pohvalu je i boja salonki, koja stvara zanimljiv, elegantan koloristički kontrast od odijela, dodala je modna savjetnica.

- Uz ovaj zanimljiv sako lijepo bi izgledale i hlače ravnog kroja, u bijeloj ili nekoj drugoj, sličnoj plavoj nijansi. Za ovakve prilike idealni su hibridi jakne i sakoa, visokog kopčanja, ispod koje se ništa ne vidi, a opet sve izgleda dotjerano i poslovno. Ipak predlažem manje šminke - zaključuje.

Predsjednica u posljednje vrijeme zaista modno briljira:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".