Tamara Loos oduševila u haljini Matije Vuice, a mi smo se prisjetili kako je izgledala tijekom godina

Ove godine je postala voditeljica popularnog showa Ples sa zvijezdama koji se emitira nedjeljom na Novoj TV.
Vidi originalni članak

Tamara Loos je jedna od najpopularnijih hrvatskih radijskih voditeljica. Karijeru kao novinarka i voditeljica započela je na HRT-u, gdje je vodila Dječji program, Briljanteen, Nulti sat, kao i brojne druge emisije.

Nakon nekoliko godina rada na HRT-u, prešla je na Radio Antenu Zagreb. Danas radi kao voditeljica na Top Radiju, gdje vodi program Top Show s Filipom Riđičkim.

Ove godine također je postala voditeljica popularnog showa Ples sa zvijezdama koji se emitira nedjeljom navečer na Novoj TV. I u prvoj emisiji zblistala je u haljini dizajnerice Matije Vuice, a mi smo se u galeriji prisjetili kako je izgledala tijekom godina.

FOTO: Marko Grubnić/Instagram FOTO: Marko Prpić/Pixsell FOTO: Petar Glebov/Pixsell FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Jurica Galoić/Pixsell

Rihanna i Puma najavili novu suradnju pet godina nakon zadnje koja je bila pravi hit
Domaća vizažistica otkriva pet top proizvoda za prikrivanje nepravilnosti na licu
Potvrdila je da je osmijeh najbolji modni dodatak svakog outfita: 'Volim kombinirati uzorke, ne bojim se toga!'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".