'Talijanski bob' je odlična alternativa ako želite promjenu, ali ne želite klasični bob

Ako vam se sviđa kratka kosa, vjerojatno ste se već okušali s francuskim bobom, kratkom i slatkom frizurom inspiriranom 20-ima koja pada točno iznad vaše čeljusne kosti.
Vidi originalni članak

‘Italian bob’ je jedan od najvećih nadolazećih trendova šišanja 2023., a imamo osjećaj da je djelomično inspiriran glamuroznom serijom The White Lotus, posebno šik bobom koji je nosila Lucia.

Ako vam se sviđa kratka kosa, vjerojatno ste se već okušali s francuskim bobom, kratkom i slatkom frizurom inspiriranom 20-ima koja pada točno iznad vaše čeljusne kosti. Francuski bob uživao je dosta vremena u središtu pozornosti tijekom proteklih nekoliko godina, ali talijanski bob je spreman preuzeti sve – a evo i zašto.

Talijanski bob ima svježu, živopisnu privlačnost 60-ih zahvaljujući svojim tupim, zdepastim vrhovima koji dodaju težinu, a da kosa ne bude teška. Po čemu se talijanski bob razlikuje od ostalih kratkih frizura, kao što su francuski bob i bixie? Daje više svestranosti i pokretljivosti stiliziranja, što ga čini savršenim za nekoga tko voli mijenjati svoj stil iz dana u dan umjesto da se drži prepoznatljivog izgleda i da ne spominjemo sve koji vole kratku kosu, ali žele imati mogućnost da je podignu u šik varijantu ili u konjski rep. 

Iako svatko može napraviti talijanski bob, najbolji za je one s blago valovitom teksturom. Tekstura na rubu je ono što ovom bobu daje eleganciju, a lagani val bi to lijepo istaknuo. Kada ste u salonu, Byrdie predlaže da zatražite talijanski bob koji krasi vrat bez razdjeljka za maksimalnu pokretljivost i svestranost stiliziranja.

Karirano, koža, uzorci... Evo što se nosilo na zagrebačkoj špici 2007.!

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Bluze su idealne za prijelazno razdoblje; donosimo najbolje komade iz Zare
Znate li što je 'sindrom sretne djevojke'? Tajna je u dobroj staroj pozitivnoj afirmaciji
U proljetnom izdanju pravo je osvježenje na špici, a odlično kombinira trendove i klasiku

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".