Talijanske cipelice Poppy Delevingne

Starija sestra Care Delevingne u više navrata dala je do znanja da je jednako popularna kao i ona, a trenutno je u centru medijske pažnje zbog nove kolekcije cipela.
Vidi originalni članak

Poznati talijanski brend Aquazzura za novu sezonu izabrao je poznato lice sa velikim smislom za modu. Poppy Delevingne dizajnirala je novu kolekciju cipela koja je inspiriranja njezinim putovanjima u kojoj će kupci moći izabrati između osam različitih stilova obuće. Kroz cijelu kolekciju protežu se elementi sunca, mjeseca i zvijezda koji su se posebno dopali osnivaču, ali i dizajneru Aquazzura, Edgardou Osoriou. Talijanski dizajner otkrio je kako je oduvijek cijenio Poppy i njezin stil odijevanja u kojem prevladavaju pridjevi romantičnosti, mistike i šarma. Možemo priznati da Poppyina karijera dizajnerice ide sasvim dobrom putanjom pošto je ove godine već kreirala kolekciju kupaćih kostima za brend Solid & Striped. Ishod suradnje poznate fashionistice i modne marke iz Firence biti će dostupan u prosincu ove godine na stranici Net-A-Porter -a i MatchesFashion.com

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".