Tako su cool! Za ovim dvjema prijateljicama okrenula se cijela zagrebačka špica

Djevojke nose najtrendi komade sezone i izgledaju fantastično!
Vidi originalni članak

Koliko super možete biti od jedan do ove dvije cure? Mi dugo nismo vidjeli ovako trendi kombinacije koje nekome stoje tako dobro. Djevojka s desne strane nosi tako dobru avijatičarsku jaknu, a ovakav model je zaista najbolji koji možete kupiti ove sezone, posebno ako nabavite onu s krznom. Grije i izgleda odlično. Ova ju je dama iskombinirala s poštarskom kapicom, trapericama ravnog kroja i odlične čizmice boje patlidžana. 

Njena kovrčava prijateljica nosi odličan predimenzionirani kaput, sunčane naočale koje podsjećaju na devedesete i odličan karirani sako! Jako sam se svidjela i njena mala torbica, a zapravo cijela kombinacija ima prizvuk devedesetih i tako joj dobro stoji!

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".