Tako nepraktične a tako neodoljive

FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver
Pametni telefoni postaju sve veći i veći, a torbice sve manje i manje...Imamo li problem na vidiku?
Vidi originalni članak

Lista stvari koja je ženi neophodna tijekom dana poduža je. Počevši s omiljenim ružem, zatim slijedi još koji ruž u različitim nijansama čisto za slučaj ako se poslije posla odluči otići na piće, maramice,  maramice za dezinfekciju, gumica za kosu, novčanik, ogledalo, mobitel, ključevi, krema za ruke, uvijek potrebna rašpica za nokte, prijenosni punjač za mobitel.. Ta se lista nastavlja u nedogled osobito ako imamo veliku torbu u koju je najmanji problem ubaciti sve navedene i jasno, neophodne, sitnice. No već pri izlazu iz kuće, proces preispitivanja i žaljenja započne jer nam rame na kojem torba stoji otkaže poslušnost. Iz tog razloga najnoviji trend minijaturnih torbica zaista ne čudi, preslatke modele izbacile su modne kuće Balenciaga, Lanvin, Chloe, Burberry, Saint Laurent a omiljene modele možete pogledati u našoj galeriji!

Slažemo se ove minijaturne torbice neodoljive su a i nedvojbeno su bolje za naše zdravlje no jesu li zaista praktične? U većinu njih ne stane niti , za današnji život, nezaobilazni mobitel a gdje su tu sve ostale ženske sitnice? Što vi kažete na najnoviji trend modne scene?

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".