Tako jednostavno, a bez greške: Rozga zablistala u kombinezonu koji se ističe zanimljivim detaljima

Elegancija joj savršeno pristaje, u Esplanadi se pojavila u efektnom kombinezonu koji je odličan odmak od klasike zahvaljujući upečatljivim detaljima
Vidi originalni članak

U hotelu Esplanade sinoć je održan gala party poliklinike Milojević. Mnoštvo okupljenih zabavljala je pjevačica Jelena Rozga koja je za ovu prigodu, gdje je dress code bio black tie, odabrala crno od glave do pete.

Takva joj elegancija savršeno pristaje, u Esplanadi se pojavila u efektnom kombinezonu koji je odličan odmak od klasike zahvaljujući efektnim detaljima. Krasi ga duboki V-izrez te cut out detalji na boku i leđima. Zahvaljujući francuskom brendu Jacquemus, takvi su detalji ove sezone veliki hit, a kombinezon kojeg nosi Rozga pravi je primjer kako spojiti klasiku i trendove. 

Kod izbora šminke držala se "provjerene" formule pa je usne istaknula nude ružom, a oči laganim smoke eyesom. Kombinezon, koji može biti inspiracija za nadolazeće svečane prigode, kombinirala je uz efektne sandale s detaljem cvijeta i popularnom "zgužvanom" torbom kakvu je popularizirao talijanski luksuzni brend Bottega Veneta. 

 

Sezona je svadbi, maturalnih i krizmi: Na što treba paziti prilikom izbora frizure i koje su najveći hit ove sezone?

Modno osviještenoj voditeljici lepršava haljina pristaje kao salivena: 'Ljeto je za njih idealno, najviše ih volim nositi'

Dama od koje svi možemo učiti o stilu: Znanstvenica je od svega par klasičnih komada napravila savršen ljetni stajling

Sandale iz snova! Saznajte modele koje osvajaju ljeto 2022.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".