Tako jednostavna, a tako super: "Ako se nešto nameće kao trend, neću to nositi samo zato jer je trend, a ne sviđa mi se"

Da se s klasičnim komadima mogu stvoriti savršene kombinacija, zna i studentica koja nas je osvojila osmijehom.
Vidi originalni članak

Nisam ovisna o trendovima, ali pratim ih. Ako se nešto nameće kao trend, neću to nositi samo zato jer je trend, a ne sviđa mi se, rekla je studentica povijesti umjetnosti koja nas je osvojila svojom jednostavnošću.

Riječ je o Galli Gomerčić koju je na Cvjetnom fotografirao Goran Čižmešija, a otkrila mu je da voli neutralne, nude boje i trudi se ne nositi one kričave. Od uzoraka voli geometrijske i asimetrične, a uglavnom je to na majicama i eventualno na šalovima:

Volim mucaste kapute i one od eko krzna, ali da kvalitetno izgledaju. Nosim kapu no name, naočale Ray Ban, jaknu, hlače torbu i čizme Zara, a vesta je C&A.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".