Tako jednostavna, a tako prekrasna: Svojom je pojavom zasjenila sve na zagrebačkoj špici

Goran Čižmešija fotografirao je lijepu Amal koja nas je osvojila svojom jednostavnošću. Fotografija je nastala prošlog ljeta, a i ovih se dana njezinim stajlingom rado inspiriramo.
Vidi originalni članak

Da su najbolje kombinacije ujedno i one najjednostavnije, pokazala je zvijezda naše street style rubrike. Amal Mali radi kao voditeljica projekata na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta, a nas je osvojila svojom jednostavnošću. Fotografija je nastala prošlog ljeta, a i ovih se dana njezinim stajlingom rado inspiriramo.

Također, njezin je outfit bio jedan od najpopularnijih u prošloj godini, odnosno jedan od "najklikanijih". Možemo reći kako je svojom pojavom zasjenila sve na zagrebačkoj špici, a s divnim osmijehom i u odličnom stajlingu, nije mogla proći nezamijećeno. 

Osim što je rado pozirala našem street style fotografu Goranu Čižmešiji, otkrila mu je tada i nekoliko zanimljivih detalja o svojem stilu:

– Volim bijelu koja mi i pristaje jer sam dosta crna, a volim je podići s detaljima u boji. Najčešće nosim jednobojno, ali volim i uzorke. Pratim trendove, a jedino što ne bih nosila je nešto crno i previše zatvoreno, pa čak niti po zimi.

Amal je odabrala lepršavu maxi haljinu koju je kombinirala sa špagericama. Špagerice su model obuće koje cure u ljetnim danima obožavaju, a osim što su praktične, jako su efektne i nosive na razne kombinacije, od haljine, preko suknji i bermuda pa do traper-komada.

Dozu boje stajlingu je dodala upečatljivom zelenom torbom, a zaokružila ga je ogrlicama i klasičnim sunčanim naočalama. 

U H&M-u traje ljetno sniženje, a mi smo izdvojili najbolje komade - i trendi i klasične:

FOTO: H&M Rebrasta pletena haljina 12,99 € FOTO: H&M Visoke traper kratke hlače 12,99 € FOTO: H&M Haljina s naboranim izrezima 19,99 € FOTO: H&M Platnene cargo hlače 12,99 € FOTO: H&M Skraćene hlače 10,99 € FOTO: H&M Kratke hlače od mješavine lana 8,99 € FOTO: H&M Haljina na omot od mješavine lana 25,99 € FOTO: H&M Crop top 6,99 € FOTO: H&M Pamučna bucket hat 11,99 € FOTO: H&M Bluza s puf rukavima 10,99 € FOTO: H&M Blazer haljina s izrezima 49,99 € FOTO: H&M Majica kratkih rukava 7,99 € FOTO: H&M Haljina košulja od mješavine lana 14,99 € FOTO: H&M Slip haljina od satena 22,99 € FOTO: H&M Predimenzionirana traper jakna 16,99 € FOTO: H&M Haljina 8,99 € FOTO: H&M FOTO: H&M Hlače od mješavine lana 16,99 € FOTO: H&M Široke hlače od mješavine lana 27,99 € FOTO: H&M Haljina 11,99 € FOTO: H&M Hlače od mješavine lana 9,99 € FOTO: H&M Shopper torba heklanog izgleda 13,99 € FOTO: H&M Pamučna košulja 13,99 € FOTO: H&M Debele sandale 20,99 € FOTO: H&M Pamučne espadrile 11,99 € FOTO: H&M Kratke hlače od kepera 7,99 € FOTO: H&M Oversized džemper od rebrastog pletiva 24,99 € FOTO: H&M Suknja na preklop 11,99 € FOTO: H&M Slamnati šešir 8,99 € FOTO: H&M Heklana haljina 22,99 €

Elegancija na malo drugačiji način: Modne ideje prekrasne operne pjevačice osvojit će vas na prvu
Ne viđa se često ovako cool kombinacija: 'Udobnost mi je prioritet, a volim miješati ležerno uz nešto elegantno'
Elegancija na malo drugačiji način: Upečatljiva suknja i kratki top savršeno pristaju zgodnoj dami

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".