Tako je elegantna! Zgodna odvjetnica outfit je zaokružila cipelama koje su nosive godinama

Simpatična odvjetnica odlučila se za puderaste tonove, a salonke u bež boji poput njezinih, jedan su od modnih klasika
Vidi originalni članak

Poslovno odijevanje ne mora biti monotono i jednolično, a to je pokazala modno osviještena odvjetnica koju je naš Goran Čižmešija fotografirao u prije dvije godine, a njezin je stajling i ovih dana jednako dobra inspiracija. Dolores Radovanović nosi dobru, staru klasiku, a u elegantnom izdanju nije mogla proći nezamijećeno na zagrebačkim ulicama.

Dolores je tada rekla da u proljetnim danima preferira puderaste tonove, dok je zima rezervirana za tamije nijanse.

- Moj poslovni i privatni izgled ne razlikuju se previše. Ne volim nositi trenirke, a ako već nosim tenisice, onda su to neke elegantnijeg stila koje mogu kombinirati uz sako i elegantnije hlače - ispričala je simpatična odvjetnica tada za Divu. Dodala je i da nikad ne bi nosila životinjske uzorke. 

U Doloresinoj su kombinaciji glavnu riječ vodili nježni, bež tonovi - hlače culotte kroja, inače sjajan izbor za poslovno odijevanje, kombinirala je uz bijelu košulju, a ozbiljnost klasike osvježila je upečatljivim remenom. Kombinaciju je zaokružila s još nekoliko klasika pa je tako odabrala bež kaputić i salonke u istoj nijansi. Takav par cipela jedan je od onih potreban svakoj kolekciji jer su vječni klasik koji nikad ne izlazi iz mode. Osim toga, volimo ih jer pristaju na sve, a kažu i kako ima moć vizualno produžiti noge. 

'Kako su ovo hlače francuskog brenda iz second hand shopa, stavila sam i francusku kapu'
Osobni trener sa super stilom: 'Volim nositi razne sitne uzorke, ali neke koji su drugačiji i kakve ne nosi svatko'
Što je dvostruko čišćenje lica? Dermatolozi objašnjavaju kako izgleda ova važna rutina u dva koraka

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".