Tajna pariškog chica: Ovih pet stvari Parižanke nikad ne bi stavile na sebe!

Ako netko ima stila i zna, onda su to one!
Vidi originalni članak

Mnogi upravo Parižanke smatraju najelegantnijim i jednima od najbolje odjevenih žena svijetu. "Pariški chic" dobro je ustaljena sintagma kojoj mnoge od nas teže, no samo je rijetke postignu. Ipak, donosimo vam neke tajne pomoću kojih ćete se barem malo približiti eleganciji na njihov način! Ovo je popis stvari koje one nikad ne bi stavile na sebe.

1. Lažna torba

Lažne torbe prve su na popisu modnih grijeha. Ili će uštedjeti dovoljno novca i kupiti pravu torbu ili je neće nositi. Između jednostavno - nema!

2. Majica s logotipom

Naglašavanje loga na majicama smatra se neukusnim jer izgledate poput hodajuće reklame. One to vrlo dobro znaju pa će radije odabrati komad koji tek na etiketi ima logo brenda. 

3. Odjeća od umjetnih materijala

Umjetni materijali ne laskaju ničijoj kožu, a Parižanke znaju da je bolje dati više novaca za komad od prirodnog materijala, nego gomilati hrpu poliesterskih majica, koje često nisu ni toliko jeftine. 

4. Odjeća koja previše otkriva

Odjeća koja previše otkriva ne postoji u ormarima Parižanki. Ako se već odluče za neki otvoreniji ili kraći komad, znaju ga iznijeti decentno i bez pretjerivanja, pazeći da svi ostali odjevni komadi budu elegantni i "pristojni".

5. Trenirka

Ne kažemo da ne nose trenirku u sportskim prilikama, no tu je ujedno i kraj. Zna se da su trenirka i tajice rezervirane isključivo za teretanu, trčanje i slične aktivnosti.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".