Tajna koju je Victoria Secret napokon razotkrio

Napokon smo saznali tko je dobio čast nastupati na 20. jubilarnoj Victoria Secret reviji...
Vidi originalni članak

Godišnja revija Victoria Secret-a veliki je događaj u svijetu mode i ljepote. Ove godine atmosfera će biti će još posebnija nego inače budući da brend obilježava 20.obljetnicu. Osim seksi donjeg rublja kojeg nose najpoznatiji modeli današnjice svake godine imamo priliku vidjeti nastupe nekih od trenutno najpopularnijih izvođača svijeta. Nakon što je brend Victoria Secret jučer postavio tragove na svoj Instagram profil kako bi fanovi pokušali pogoditi tko će biti ovogodišnji poseban glazbeni gost, napokon smo saznali veliku vijest. 

Publiku će ove godine zabavljati Rihanna, Selena Gomez i kanadska grupa The Weeknd. Spektakl će se održati 8.prosinca u New Yorku a mi jedva čekamo vidjeti kakve će modele anđelice nositi ovog puta.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".