Tajice za večernji izlazak? Ana Gruica kaže da!

Tajice za nju više nisu samo sportski komad
Vidi originalni članak

Ana Gruica vrlo često na Instagramu pokazuje svoje zanimljive odjevne kombinacije i zavidno vitku figuru. Nerijetko je možemo vidjeti u tajicama, no njih je gotovo uvijek nosila za sportske prigode.

Ipak, posljednji je izlazak bio iznimka jer je odlučila odjenuti upravo njih. Tajice su već dugo vremena predmet prepirki - ostaviti ih na dnu ormara kad se spremate za izlazak ili ih ipak uvrstiti u potencijalne odjevne kombinacije?

Čini se kako ova glumica i profesionalna fitness instruktorica bira ovu drugu opciju. Crne je tajice uparila s vrtoglavo visokim gležnjačama te mrežastim topom. Ispod izazovnog topa nazirao se njezin isklesani trbuh, ali i bijeli grudnjak koji je također predmet brojnih rasprava jer ga se smatra neprikladnim za crne bluze i topove.

Što vi kažete - trebaju li tajice ostati isključivo sportska odjeća ili su dopuštene za večernje izlaske i neke ozbiljnije situacije? 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".