T-shirt za sva vremena

FOTO: getty/guliver FOTO: bershka 39,90kn FOTO: h&m 199kn FOTO: bershka 39,90kn FOTO: bershka 129,90kn FOTO: mango 109,90 kn FOTO: mango 49,90kn FOTO: zara 99.90kn FOTO: zara 129.90kn FOTO: zara 129.90kn
One su najbolje prijateljice svih vrsta hlača, te izgledaju odlično na svaku odjevnu kombinaciju. Bez obzira na to što je došlo hladno vrijeme, t-shirt ili bijele majice s kratkim rukavima i dalje su dobar odabir pogotovo ako se na njima nalazi nekakav zanimljiv print.
Vidi originalni članak

Prvobitno korištena 50-ih godina 20. stoljeća, a popularizirala se nakon što su je 1913. godine članovi Američke mornarice koristile za donje rublje. Danas su moderne tehnologije omogućile raznovrsne tehnike pomoću kojih naše majice dobivaju poseban izgled različitim printom. Ako ste vi u potrazi za novim t-shirtom, donosimo vam nekoliko prijedloga koji će vas pratiti iz sezone u sezonu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".