Ova hrvatska manekenka nosila je najpoznatije revije na posljednjem Tjednu mode

Faretta je djevojka o kojoj ćemo sigurno slušati još neko vrijeme
Vidi originalni članak

Antonija  Radić Faretta hrvatska je manekenka iz Trogira koja je već sada stekla svjetsku slavu, a o tome svjedoči i laskava titula prestižnog časopisa Vogue koji ju je uvrstio 2016. na prvo mjesto modela koji su poharali piste na Tjednima mode te godine. Nakon revije za modnu kuću Givenchy preko noći je postala jedno od najtraženijih lica u svijetu mode. 

Nakon toga slijedio je samo uspon. Snimila je veliku kampanju za luksuzni brend Miu Miu i time dospjela na povijesnu naslovnicu britanskog Voguea na kojoj se prvi put našla djevojka u hidžabu. Osim Voguea, krasila je i naslovnicu časopisa Elle

Iza nje su brojne revije svjetskih dizajnera te unosne kampanje za velike brendove, a ove godine je na pistama Tjedana mode jedno od najčešće viđanih lica. 

Na Tjednu mode u New Yorku nosila je revije za brendove kao što su Zimmermann, Tom FordVera Wang.

Istim je tempom nastavila i na londonskom Tjednu mode gdje je nosila reviju za Burberry. 

Sudeći po njezinom Instagram profilu, najviše je revija nosila na milanskom Tjednu mode, ističući nastupe za Max Maru, Moschino, Versace, Missoni i dr. S Missonijeve revije objavila je i fotografiju sa svojim poznatim kolegicama supermodelima Bellom Hadid, Birgit Kos i Lunom Bijl.

 U Parizu je pak zablistala na istaknutoj Diorovoj reviji, a zatim i na revijama Isabel Marant, Chloe te drugih vrhunskih dizajnera.

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".