Svima se događa: koje smo nepotrebne stvari kupili na sniženjima?

Priznajte da nismo jedini!
Vidi originalni članak

Sniženja polako počinju, a, prije nego dosegnu svoj vrhunac, vrijeme je da se skoncentriramo i uvjerimo sami sebe da nam ipak ne treba sve s čega vrišti "sale". Ipak, mnogi od nas već su dodali (ne)potrebne stvari svojem omaru isključivo jer su bile jeftine, a zapravo ih gotovo nikad nećemo koristiti.. Ima tu svega, od nepotrebne skijaške opreme, jeftinih majica, premale odjeće - popisu nema kraja, a mi smo napravili malu anketu po redakciji s temom "Beskorisne stvari koje ste kupili na sniženju", a odgovori se poprilično razlikuju.

1. "Kupila sam skafander jer je bio lijepe boje, a zapravo ne skijam."

2. "Kupaći koji mi uopće ne stoji, ali mi se sviđao kako izgleda na drugim djevojkama. Valjda sam mislila da će mi preko noći čarobno pristajati kao saliven.

3. "Košulje iako ih nikad ne nosim."

4. "Premale Armani sandale. Mislila sam da ću izdržati u njima, no prevarila sam se."

5. "Čarobna krema koja će napraviti čuda mome struku. I sama se pitam gdje mi je bila pamet."

6. "Nisam ja, ali primijetila sam da ljudi doma gomilaju reklamne šalice samo zato što se 'dobiju' uz čokoladu/kavu."

7. "Dekorativna kozmetika. Koristim isključivo maskaru, ruž i puder, no u doba sniženja odjednom mi trebaju i sjenila svih boja, različiti tuševi za oči te rumenila u nekoliko tonova."

8. "Kad se jedna trgovina s odjećom za spavanje i donjim rubljem tek otvorila u Hrvatskoj, pohitala sam kupiti crvene baršunaste papuče. Čekale su četiri godine svoj red i tek ih sad nosim."

9. "Ako vidim neku basic majicu s natpisom/printom po izuzetno pristupačnoj cijeni, kupit ću je, a kasnije shvatiti da je uopće ne želim nositi..."

10. "U Parizu sam kupila prekrasne Jimmy Choo čizme na visoku petu. Međutim, obula sam ih jednom na nekoliko sati, a od tad stoje u ormaru jer su iznimno neudobne."

 

Ipak, nisu svi tako neracionalni... Među nama ipak postoji glas razuma naše kolegice:

Ne znam, kupujem samo ono što mi treba. Vrlo sam racionalna po tom pitanju i sve što kupim - nosim!

Priznajemo, i mi bismo voljele biti takve! A zbog koje kupnje vi žalite?

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".