Svima dostižna doza luksuza

FOTO: getty/guliver FOTO: Zara 329,90 kn FOTO: Zara 359,90 kn FOTO: H&M 299,90 kn FOTO: Mango 369,90 kn FOTO: Zara 359,90 kn FOTO: H&M 179 kn
Haljine izrađene od baršuna apsolutne su vladarice hladne sezone, a uz ključne modne dodatke osiguravaju "wow" efekt...
Vidi originalni članak

O maloj crnoj haljini već je toliko puta sve ispričano. Ona je apsolutno ultimativan komad odjeće. Svaka ju žena ima u ormaru, uvijek savršeno funkcionira, elegantna je i profinjena, a opet tako izazovna. Može se stilizirati na beskonačno mnogo načina i zato ju možete nositi opet i opet i opet iznova i izgledati naprosto sjajno.

Ove sezone mala crna haljina posebnija je, ali i mekša no ikad. Izađena je od baršuna što joj daje posebnu dozu seksepila, dekadencije i raskoši. Srećom, za takav dojam, ne morate izdvojiti mjesečnu plaću. 

Pronašli smo u trgovinama divne primjerke za svačiji džep u kojima nećete proći nezamijećeno.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".