Svim čitateljima Dive poklanjamo proizvod za čišćenje lica

Bocassy micelarna voda ili tonik DAR u paketu Diva i Večernji list
Vidi originalni članak

Svaka žena je diva, a dio svakodnevne rutine svake dive koja brine o sebi je čišćenje lice na kraju dana. Kako bi ono bilo što efikasnije, potrebni su kvalitetni proizvodi koji će osigurati dovoljnu hidrataciju i njegu.

Diva zna da je osnova i obavezan korak u očuvanju dugoročnog mladenačkog izgleda skidanje šminke s lica prije spavanja. Kako bi svim divama osigurala njegu lica na pravi način, Diva se udružuje s Bocassyem i poklanja Vam proizvod za čišćenje lica u vrijednosti od 79,90 kn. Divu, magazin koji vjeruje da je svaka žena diva, možete u subotu kupiti na svim kioscima u sklopu Večernjeg lista.

Na poklon možete pronaći Bocassy micelarnu vodu, koja će snagom hijaluronske kiseline i ružinog hidrolata temeljito ukloniti šminku, očistiti kožu i snažno ju hidratizirati i njegovati te Bocassy Tonique, biljni tonik s nevenom i zelenim čajem, koji uklanja višak nečistoće, regulira kožni tonus te dubinski njeguje kožu.

U subotu, 8.4. ne propustite svoj primjerak Dive u paketu s Večernjim listom za samo 14 kuna. Zablistajte uz Bocassy i istaknite divu u sebi!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".