Svijetle boje zimi? Ova zgodna novinarka će vam pokazati kako se nose!

Dalila Turk isfurala je kombinaciju bež i bijele te dokazala da ove boje nisu rezervirane samo za ljetne dane
Vidi originalni članak

U zimskim se danima najčešće opskrbimo uvučemo u najtamnije nijanse plave i sive, a tu je i vječna crna. Ipak, da jarke boje, ali i svijetle boje poput bež i prljavo bijele izgledaju savršeno i u zimskim danima, pokazala je zgodna novinarka Dalila Turk koju je fotografirao naš street style fotograf Goran Čižmešija.

Tamnija sam pa mi svijetli tonovi dobro stoje. Svijetle boje nosim najviše preko zime, a s bojama najviše eksperimentiram na jesen, rekla je Dalila te dodala da nije obožavateljica upečatljivih uzoraka, već više voli jednostavne i diskretne uzorke kao što su prugice i točkice. 

Dalila nosi hlače i kaput iz Manga i majicu Hippy Garden, dok je od modnih dodataka odabrala šešir iz New Yorkera, remen Ralph Lauren i torbu Trussardi. 

 

U videu pogledajte kako je izgledalo snimanje posljednje naslovnice magazina Diva.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".