Sviđaju vam se trendi Isabel Marant gležnjače? Pronašli smo gotovo identičan model po puno pristupačnijoj cijeni

Riječ je o kaubojskim gležnjačama iz Pull&Beara čija je cijena 299 kn, što je znatno jeftinije od dizajnerskog modela
Vidi originalni članak

Jedan od najpopularnijih modela kaubojskih čizama definitivno je onaj s potpisom brenda Isabel Marant. Radi se o modelu Dewina čija je cijena paprena - na dizajnerskom web shopu My Theresa pronašli smo ih za 490 eura, odnosno oko 3700 kuna. 

Gležnjače su napravljene od brušene kože, a specifične su po efektnoj potpetici visine 4 cm i detaljima na sarama.

Ipak, ove čizme mnogima ostaju tek na listi želja zbog vrtoglavo visoke cijene, no u jednom smo high street dućanu pronašli čizme koje neodoljivo podsjećaju na dizajnerske Marant. Naime, u ponudi Pull&Beara nalaze se i čizme od brušene kože koje imaju gotovo identične detalje kao i dizajnerske. 

Kao i kod "marantica", visina pete idealna je za svaki dan, a ovakav će model unijeti boho dozu u svaku odjevnu kombinaciju. Razlikuju se tek u boji, no i high street model se, zahvaljujući zemljanoj nijansi, odlično može uklopiti u svakodnevne kombinacije. Njihova je cijena 299,90 kn, što je višestruko jeftinije od dizajnerskog modela pa su svakako genijalan ulov! 

Tako jednostavno, a tako efektno: Inspirirajte se stajlingom ljepotice sa špice jer nosi savršen zimski outfit
Jednostavan recept za jedan od omiljenih božićnih kolača: Čokoladna salama za koju će se tražiti komad više
Inspirirajte se stilom vojvotkinje: Blagdansko izdanje Kate Middleton u "recikliranom" kaputu i šalu od 125 kn
Vlasnica popularnog zagrebačkog salona predlaže pet savršenih manikura za blagdane i zimske dane

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".