Sviđaju vam se luksuzne salonke s dizajnerskim potpisom? Pronašli smo znatno pristupačniju varijantu u popularnom dućanu

Cijena modela s potpisom luksuzne francuske modne kuće je gotovov 6900 kuna, dok Mangove kožne salonke koštaju 499,90 kn
Vidi originalni članak

Saint Laurentov Vesper model, predstavljen u kolekciji jesen/zima 2021., jedan je od najpoželjnijih modela u proteklih nekoliko sezona. Imamo ih prilike vidjeti u uličnoj modi, a salonke se ističu metalik prednjim dijelom, zbog čega klasični model dobiva mali odmak od klasike.

Osim u varijanti lakirane kože, cipele dolaze i u kombinaciji tvida i metalik "kapice", a elegantnom i klasičnom modelu metalni vrh daje moderan prizvuk. Mnoge ih ljubiteljice mode imaju na listi želja, no cijena im je "vrtoglava". Crni lakirani model sa srebrnom kapicom pronašli smo na My Theresi, gdje koštaju 910 eura, odnosno gotovo 6900 kuna. 

High street brendovi često prepoznaju popularnost pojedinih dizajnerskih modela pa u svoje kolekcije dodaju modele koji neodoljivo podsjećaju na one luksuznih modnih kuća. Tako smo u novoj Mangovoj kolekciji pronašli cipele koje su vrlo slične Saint Laurentovim, no cjenovno su mnogo pristupačnije.

I Mangov model ističe se metalnom kapicom na prednjem dijelu. Napravljen je od kože, a dolazi u crnoj varijanti sa srebrnim detaljem. Cijena high street varijante je 499,90 kn.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".