Sviđaju vam se kultne Saint Laurent salonke? Pronašli smo gotovo identičan model po znatno pristupačnijoj cijeni

Tražite li pristupačniji model, Uterqüe je ponudio sjajnu alternativu koja neodoljivo podsjeća na dizajnerski model.
Vidi originalni članak

Saint Laurentov model salonki Lola jedan je od onih koji u modnom svijetu ima kultno mjesto. Dolazi u prepoznatljivoj crno-bijeloj verziji, s decentnim zlatnim detaljima, a moguće je birati između različitih visina potpetice. Specifične su zbog posebnog oblika potpetice, zbog čega su i statement par u kolekciji.

Pronašli smo ih na nekoliko web shopova, među kojima su Farfetch i My Theresa. Na Farfetchu je trenutno dostupan model s visinom potpetice 5,5 cm koji je super izbor ako preferirate salonke u svakodnevnim izdanjima, a istovremeno tražite neki model u kojem možete provesti cijeli dan. Njihova je cijena 638 eura. 

Ako volite nešto više potpetice, Saint Laurent nudi i model visine 9,5 cm - na MyTheresi su trenutno rasprodane, a koštale su 595 eura. 

Tražite li pristupačniji model, Uterqüe je ponudio sjajnu alternativu koja neodoljivo podsjeća na dizajnerski model. Tako su u svoju kolekciju dodali model za kojim je nastala velika potražnja, a dio veličina je i rasprodan.

Cipele dolaze u dvije varijante, prljavo-bijelo u kombinaciji s crnom i crnoj tkanini u kombinaciji sa zlatnim kontrastnim vrhom. I high street model ima efektnu potpeticu visine 4 cm, čime postaju idealan izbor za poslovne kombinacije. Napravljene su od kože, a njihova je cijena 850 kuna, što je znatno pristupačnije od dizajnerskog modela kojim su inspirirane. 

 

Pogledajte što je Musić Milanović odjenula za susret s Papom: Tek je 7 žena dozvoljeno ne nositi crno

Maja Tedeschi, jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, odlično nosi najtraženije čizme sezone

Mama i kći u stajlinzima koje ćete poželjeti kopirati: 'Često se uskladimo, a neke stvari i razmjenjujemo'

Tea je česta gošća u street styleu: Osvojila nas je i outfitom u kojem su glavnu riječ vodile genijalne čizme

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".