Sviđaju li vam se mini Ugg čizme, jedan od najtraženijih modela ove sezone? Trendseterice ih obožavaju, a cijena im ide i do 2700 kuna

Riječ je o Ugg Classic Ultra Mini modelu koji dolazi u nekoliko neutralnih nijansi, a na mnogim je web shopovima rasprodan
Vidi originalni članak

O Ugg čizmama baš svatko ima mišljenje - volite ih i zbog njih jedva čekate da zahladi ili ih preskačete kao trend. Nema puno modnih komada o kojima se raspravlja kao o njima, a svake su zime neizostavan dio ulične mode, pa i na zagrebačkim ulicama.

Ugg čizme izvorno su nosili australski surferi još šezdesetih godina prošlog stoljeća, a zatim su postale omiljen izbor među zvijezdama i trendsetericama. Bez ozbira na to voljeli ih ili ne, ono što im se ne može osporiti je njihova toplina, zbog koje ih mnogi i biraju.

Kendall Jenner, Gigi Hadid, Kaia Gerber, Dua Lipa... Sve it djevojke nose Ugg čizme, i to minijaturni model koji je jedan od najtraženijih modela ove sezone. Na mnogim je web shopovima rasprodan, a riječ je o Ugg Classic Ultra Mini modelu koji dolazi u neutralnih nijansi.

Najtraženija je popularna bež nijansa, a cijena se kreće ovisno o web shopu, između 160 i 180 eura, kao i ovisno o nijansi i veličini. Tako je cijena modela u nježnoj bež nijansi na Farfetchu čak 356 eura, odnosno oko 2700 kuna. 

I, kao što se dogodio povratak trendova poput ultra kratkih suknji i niskog struka, tako su se kao nostalgija za Y2K, vratile i Ugg čizme. Kao najtraženiji nametnuo se spomenuti minijaturni model koji se najviše kombinira uz traperice, haljine, toplo pletivo, ali i trenirke, ako želite nešto ležerniji izgled.

Vjerujemo kako ste ih primijetili i u domaćoj uličnoj modi ili na društvenim mrežama kod modnih influencerica.

U kolekciji ih ima i Ljupka Gojić Mikić koja ih kombinira uz komade s potpisom vlastitog brenda Jolie Petite. Spojila ih je uz pletenu suknju i matchy-matchy kardigan, što je super izbor kad želite udobnost, no pritom i dalje izgledati chic. U jednom vikend izdanju kombinirala ih je s trenirkom i bomber-jaknom, čime je potvrdila da ovaj topli model super izgleda i uz suknje i uz sportske komade.

 

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".