Sviđa vam se Celine top za kojim su trendseterice lude? Pronašli smo pristupačniju verziju za samo 29,90 kn

Riječ je o prugastom topu u crnoj i crvenoj varijanti iz Pull&Beara koji neodoljivo podsjeća na dizajnerski model
Vidi originalni članak

U posljednje vrijeme na fashionisticama sve više viđamo prugasti top u crnoj i crvenj varijanti kojeg potpisuje luksuzna modna kuća Celine. Top dolazi u vječnom uzorku, prugicama, a takav je idealan za ljetne dane. Osim po prugastom uzorku, ističe se po natpisu Celine na donjem dijelu topa, a njegova je cijena vrtoglavo visoka.

Tako je na nekim web shopovima za njega potrebno izdvojiti i više od 2200 kuna, a na mnogima je i rasprodan. Ipak, verziju koja neodoljivo podsjeća na dizajnersku pronašli smo u high street dućanu po znatno pristupačnijoj cijeni.

U zadnjem krugu sniženja, u ponudi Pull&Beara uočili smo dva topa, jedan u crnoj, a drugi u crvenoj verziji koji su vrlo slični onom dizajnerskom kojeg potpisuje Celine. Ipak, njihova je cijena višestruko niža pa tako trenutno košta 29,90 kn.

Dio veličina je rasprodan pa, ako vam je za oko zapeo dizajnerski model, požurite po high street varijantu jer je definitivno jedan od super ulova!

Top je namijenjen sportskim odjevnim kombinacijama, no sviđa nam se kako su ih cure ubacile u nešto elegantnije odjevne kombinacije pa ih nose s trapericama i sakoom, što je dobitna modna formula za jesenske dane! 

 

Stvarno su wow! Na prizor ove tri modno osviještene dame zasigurno nećete ostati ravnodušni

Na stajling atraktivne brinete nećete ostati ravnodušni: Minica popularnog uzorka joj tako dobro pristaje

Ovo je kuća za odmor iz bajke u srcu Istre

Iris Androšević Pinjuh bijela haljina pristaje kao salivena: Savršeno je istaknula njezinu preplanulu put

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".