Sviđa li vam se košulja koja je "zavladala" Instagramom? Znamo gdje je kupiti, košta svega 149,90 kn

Riječ je o šarenoj košulji iz Stradivariusa koju smo vidjeli već na nekoliko Instagram profila, a savršena je za proljetne dane
Vidi originalni članak

Da je dovoljan samo jedan odjevni komad koji će osvježiti i zaokružiti cijeli stajling, dokazuje novi proljetni hit - šarena košulja iz Stradivariusa koju cure jednostavno obožavaju. Ako volite boje i prugice, vjerujemo kako ćete teško odoljeti ovoj košulji, a i cijena joj je odlična. Na web shopu i u dućanima dostupna je za 149,90 kn.

Riječ je o predimennzioniranoj boyfriend košulji koja je u potpunosti napravljena od pamuka pa je idealna za toplije dane. Izgleda odlično u oversized kroju, a osim uz traperice, jednako će dobro izgledati tijekom ljeta uz bermude, pa čak i uz traperice i kupaći kostim. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svidjelo nam se kako je Stadivariusov model isfurala Nika Laličić, dizajnerica interijera koja je česta gošća naše street style rubrike u kombinacijama u kojima odlično spaja klasiku i trendove. Budući da je riječ o statement komadu, ostatak Nikine kombinacije bio je jednostavan pa je košulju spojila sa sivim skinny trapericama.

Sličan šareni model odabrala je i Zagrepčanka Melita Petrić koja je color-block košulju spojila s trapericama i glomaznim tenisicama, a stajling upotpunila efektnim šeširom i upečatljivom žutom torbom. 

Genijalnu je košulju među prvima isfurala Dora Predojević, prevoditeljica i influencerica čije kombinacije obožavamo, a na Instagramu njezine modne objave prati više od 68 tisuća ljudi. Dora je odabrala košulju s Asosa i spojila je sa širokim trapericama, vječnim "starkama" i dizajnerskom torbicom. 

Osim navedenog, Stradivarius u ponudi ima još mnogo šarenih modela košulja pa, ako vam se sviđa ovak mikro-trend, sigurni smo da ćete pronaći idealan komad za sebe koji će biti zvijezda proljetne garderobe.

Mi smo zavirili u ponudu omiljenih dućana i pronašli lepršave bluze od 129,90 kn koje će svakom outfitu dati dozu romantike

FOTO: Uterqüe 550 kn FOTO: Uterqüe 650 kn FOTO: Uterqüe 750 kn FOTO: Uterqüe 450 kn FOTO: Uterqüe 650 kn FOTO: Uterqüe 750 kn FOTO: Uterqüe 450 kn FOTO: Uterqüe 650 kn FOTO: Stradivarius 139,90 kn FOTO: Stradivarius 149,90 kn FOTO: Stradivarius 149,90 kn FOTO: Stradivarius 139,90 kn FOTO: Sezane 90 € FOTO: Sezane 95 € FOTO: Sezane 95 € FOTO: Sezane 95 € FOTO: Sezane 95 € FOTO: & Other Stories 69 € FOTO: & Other Stories 49 € FOTO: & Other Stories 59 € FOTO: & Other Stories 69 € FOTO: & Other Stories 79 € FOTO: & Other Stories 69 € FOTO: Mango 129,90 kn FOTO: Mango 169,90 kn FOTO: Mango 199,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 129,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 129,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn

Outfitu ljepotice sa špice ne možemo pronaći zamjerku: Modne ideje prepisujemo od glave do pete
Čak i ako ne volite spoj haljine i tenisica, svidjet će vam se kako ih je kombinirala zgodna plavuša
Traperice kakve nosi nasmijana ljepotica među favoritima su i ovog proljeća, a njoj baš dobro pristaju
Piling savršenog mirisa i super cijene: Osvojio je beauty ljubiteljice, a kožu ostavlja mekanom i glatkom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".