Svi žele znati tko je Hrvatica u kampanji Victorie Beckham: 'Očaravajuća je! Ima predivan nos'

Nakon objave kampanje, mnogi su ostali oduševljeni ljepotom 25-godišnje manekenke te u komentarima podijelili svoje dojmove.
Vidi originalni članak

Victoria Beckham na svom Instagram profilu objavila je fotografiju nove kampanje, a fotografiju krasi Lucy Marković, manekenka hrvatskih korijena koja je oduševila suprugu Davida Beckhama svojom iznimnom ljepotom.

Nakon objave kampanje, mnogi su ostali oduševljeni ljepotom 25-godišnje manekenke te u komentarima podijelili svoje dojmove.

"Prekrasna! Ovaj nos je tako predivan", "Možemo li znati ime ove prelijepe dame?", "Tako je lijepa i prirodna", "Očaravajuća", neki su od komentara ispod fotografije na Victorijinom Instagramu.

Lucy je rođena i odrasla u Australiji, no ponosi se svojim hrvatskim korijenima te na svom Instagram profilu voli istaknuti da je Hrvatica. Karijeru u manekenstvu je započela 2015. kada je imala samo 16 godina te završila na drugom mjestu reality showa Australia‘s Next Top Model. 

Od tada je nosila revije za neke od najpoznatijih dizajnerskih kuća, kao što su Versace i Givenchy, te je krasila naslovnice brojnih svjetskih modnih časopisa.

Otkako je debitirala ekskluzivno s Versaceom 2022., postala je jedan od vodećih modela u industriji. Prošetala je pistom za Versace, Givenchy, Dion Lee i bila je predstavljena u mnogim prestižnim časpopisima – od Schön! Magazina, Vogue Singaporea, To Be Magazinea, do korejskog Voguea.

Hailey Bieber zna kako nositi najveće jesenske trendove na potpuno cool i svoj način
Bardot šiške kakve nosi Kate Middleton idealne su za hladnije dane, a nose dozu chica
Elegancija na špici dugo nije izgledala ovako dobro: 'Češće nosim minimalističke komade nego nešto romantično'
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".