Svi vole novu kolekciju cipela Mansura Gavriela

FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR
Jedan od novijih američkih brendova za čijim torbicama pate sve trendseterice, ovih je dana izbacio novu kolekciju za sunčanu sezonu koja nam slijedi nakon duge zime.
Vidi originalni članak

Mansur Gavriel modna je marka sa sjedištem u New Yorku, koju su osnovale dvije prijateljice Rachel Mansur i Floriana Gavriel, a na tržištu je službeno od 2012. godine. Prošle sezone izbacile su torbice koje su planule u samo nekoliko minuta, a prepoznatljive su po svojem okruglom izgledu zbog kojeg podsjećaju na malene kofere. Ovaj put u igri je nova kolekcija cipela koja nudi 320 različitih modela u petnaest različitih boja kože antilopa. Same dizajnerice su rekle kako se već godinama bave dizajniranjem cipela, ali tek su se sada okuražile i pustile ih u prodaju. Također, s ovom kolekcijom izašle su njihove okrugle clutch torbe samo u novim verzijama. Nakon što su u lipnju osvojile CFDA Swarovski Award for Accessory Design, sigurni smo kako će se i ova kolekcija brzo rasprodati.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".