Svi trendovi na jednom mjestu! Ove djevojke s Cvjetnog odlično su isfurale hit zimske odjevne komade

Uz ovako stylish i tople outfite nema zime
Vidi originalni članak

Karirani uzorak, krzno, šljokice, kožnati odjevni komadi... najveći modni trendovi ove zime već u se jasno isfiltrirali, a ove dvije djevojke sa špice objedinile su ih svojim izvrsnim odjevnim kombinacijama. 

Vedra djevojka lijevo odjenula je crne hlače i topli bijeli džemper s voluminoznom dolčevitom, a odličnim crvenim kariranim kaputom postigla je pravi blagdanski look. U cijelu kombinaciju izvrsno su se uklopile i smeđe kožne čizme s postavljenim krznom, dok je bež šal dodatno štitio od hladnoće.

Njezina prijateljica posegnula je za francuskim chicom, pa se odlučila za raznoliku kombinaciju kožnatih hlača i sivog džempera sa šljokicama ispod kojeg je odjenula bijelu košulju. Cijelu kombinaciju zaokružila je kratkom bundicom, a dodatno začinila neodoljivom ružičastom beretkom. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".