Svi trendi dizajnerski i high street komadi iz Severininog ormara

Odlučili smo pronaći sve njene najpopularnije komade
Vidi originalni članak

Severina obožava trendi torbice i cipele, pa je nerijetko viđamo s komadima koje bi svaka fashionistica poželjela u svom ormaru. Gucci torbe su joj izgleda omiljene, a sa sobom je jedno vrijeme često nosila popularni Dionysus model s ručkom od bambusa. 

Torbica se može nabaviti u Guccijevom online shopu i stoji oko 2700 eura. U posljednje vrijeme Severina nosi nešto manje upadljivu torbicu s istim potpisom. 

U luksuznom online shopu Net-a-porter, ova torbica stoji 790 eura. Dizajnerske komade uspješno kombinira s mnogima omiljeni high street brendovima poput Zare, H&M-a i Manga. Ova midi suknja od trapera je iz Zare i stoji 199,90 kn.

Istu je bombericu i Guccijevu torbicu iskombinirala s vinil suknjom iz H&M-a. Stoji 199,90 kn. 

U listopadu je pjevačica hrabro nosila Chloe natikače koje s čupavim detaljem. Pronašli smo ih na Net-a-porteru za 450 eura.

Da su čupavi komadi apsolutni hit sezone, očito zna ova stajliš pjevačica. Zato je nabavila veliku torbicu iz Manga u nekoliko boja, koja stoji 349,90 kn.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".