Svi su poludjeli za viralnom haljinom iz Zare od 30 eura: Tvrde da laska svakoj figuri i ističe dekolte

Nakon što je haljina objavljena na TikToku, rasprodana je u svega nekoliko minuta
Vidi originalni članak

Zara je poznata po komadima koji često postaju viralni na društvenim mrežama, posebice TikToku. Svako toliko se pojavi Zara haljina koju gotovo svatko želi kupiti. U 2019. to je bila univerzalno laskava haljina na točkice, a tri godine kasnije TikTok bio je pun videa o viralnoj ružičastoj ljetnoj haljini koja laska svakoj figuri.

@supercoolexploradora Saw a tiktok & purchased immediately, unboxing Zara pink silk dress 💘 #zara #zarahaul #springfashion2022 #fyp #ShowUsYourDrawers ♬ brutal vogue - Alex Chapman

I sada je još jedna haljina iz Zare izazvala pravu pomutnju na društvenim mrežama te je rasprodana s gotovo svih Zarinih webshopova u svega nekoliko minuta. Riječ je o bijeloj mini haljini s detaljem remena preko grudi, a prema videu jedne Tiktokerice i vizualno povećava dekolte.

@sineadbiddlecombe Not only is this dress a SLAY I have now gone from a B cup to a C at least😂😂 wtf #zara #zaradress ♬ Intimidated (feat. H.E.R.) - KAYTRANADA

Video Britanke Sinead Biddlecombe postao je viralan, a u njemu pokazuje kako joj je jednostavna bijela haljina iz Zare, koja košta 29,95 eura, vizualno povećala grudi.

"Ovu haljinu iz Zare morate imati", napisala je na TikToku i objasnila zašto. "Stvarno nisam blagoslovljena u području grudi, ali ova haljina iz Zare me totalno zbunila. Izgleda kao da sam s B košarice prešla na C. Ova haljina ubija.”

Haljina je u ovom trenu rasprodana na više web lokacija Zare, uključujući i hrvatsku, no očekuje se da će se vratiti u prodaju u skorijem roku.

Izlog Saše Šekoranje za Valentinovo posveta je pjesniku Majakovskom koji je i nakon smrti 'slao' cvijeće svojoj voljenoj
Prisjetili smo se genijalnog prizora sa zagrebačkih ulica: Osvojila je prolaznike maskirajući se u glazbenu i modnu divu!
Nevena Rendeli Vejzović o Women‘s Weekendu i ulozi žena: 'Izazovi su za žene sve veći i sve teži'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".