Svi su ludi za Gucci mokasinama, a mi smo pronašli pristupačniju verziju u Zari

Kožni modeli u Zari se prodaju po cijeni od 399 kuna.
Vidi originalni članak

Gucci loaferice jedan su od najvećih hitova već nekoliko sezona, bez obzira na to radi li se o muškoj ili ženskoj modi! Dolaze u brojnim varijantama, no klasika je klasika pa su najpopularniji modeli u crvenoj i crnoj boji.

Ipak, njihova je cijena vrtoglava - potrebno je izdvojiti 730 dolara, odnosno oko 4800 kuna, što znači je velika šansa da ostaju samo na listama želja. 

Ipak, Zara je prepoznala kakav su hit pa su u svoju ponudu dodali model koji nevjerojatno liči dizajnerskom. Isto su kožne, a razlikuju se tek u zlatnoj kopči, a dolaze u crnoj i crvenoj varijanti. Njihova je cijena 399 kuna, što je znantno jeftinije od Guccijevog modela pa su definitivno dobra ideja.  

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".