Svi su gledali samo u nju: Georgina Rodriguez zablistala na crvenom tepihu u Veneciji, a prije toga zapalila atmosferu vrućim hlačicama

Pokazala je da je njezina modna odvažnost jednako impresivna kao i njezin osobni život, čineći je jednom od istaknutih figura večeri u Veneciji.
Vidi originalni članak

Georgina Rodriguez priredila je pravi spektakl svojim veličanstvenim ulaskom na crveni tepih 81. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji. Španjolsko-argentinska manekenka, poznata i kao partnerica slavnog nogometaša Cristiana Ronalda, pokazala je da njezin modni stil ide ruku pod ruku s njezinom slavom, ostavivši sve prisutne bez daha.

Rodriguez je za ovu prigodu odabrala zadivljujuću bijelu haljinu Oscara de la Rente, koja je savršeno istaknula njezine zapanjujuće obline i istančan modni ukus. Haljina, s odvažnim dekolteom bez naramenica i visokim prorezom koji je otkrivao njezine noge, bila je utjelovljenje klasične elegancije s modernim štihom. Giina besprijekorna pojava na crvenom tepihu potvrdila je zašto je najpraćeniji WAG u svijetu nogometa, a njezino pojavljivanje bilo je jedno od najiščekivanijih na festivalu.

Njezin ulazak na crveni tepih dodjele nagrade "Diva E Donna" bio je više od modnog izričaja – bio je to jasan znak njezina samostalnog identiteta, odvojenog od sjene njezine veze s Ronaldom. Georgina Rodriguez pokazala je da je njezina modna odvažnost jednako impresivna kao i njezin osobni život, čineći je jednom od istaknutih figura večeri u Veneciji.

Georgina Rodriguez jučer je stigla na Međunarodni filmski festival u Veneciji u izdanju koje je odmah privuklo pažnju. Atraktivna crnka viđena je na aerodromu Marco Polo u bombastičnom outfitu koji nije ostavljao puno mjesta mašti. Rodriguez je nosila mrežaste čarape, koje su dodatno naglasile njezine duge noge, u kombinaciji s hlačicama koje su jedva skrivale njezinu figuru. Ovaj provokativni stajling odmah je izazvao reakcije, pokazujući da Georgina zna kako ukrasti pažnju gdje god se pojavi.

Njezin dolazak u Veneciju sigurno će biti jedan od najupečatljivijih trenutaka na festivalu, dok se svi s nestrpljenjem pitaju što će sljedeće nositi na crvenom tepihu.

Jedno pakiranje ove kreme za tijelo proda se svakih 14 sekundi: Kad pročitate recenzije, bit će vam jasno i zašto!
Venecijanski filmski festival nastavlja oduševljavati: Evo tko su najbolje odjeveni na crvenom tepihu
Tko je Ines de Ramon? Evo što sve znamo o zanosnoj novoj djevojci Brada Pitta

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".