Svi pričaju o vjenčanici Adriane Ćalete-Car: Odabrala je netipičnu vjenčanicu s efektnim detaljima

Adriana Ćaleta-Car zasigurno je nosila vjenčanicu o kojoj će se još dugo pričati, a za izradu haljine bila je zadužena Matija Vuica, koja je dizajnirala i haljinu za prvo vjenčanje
Vidi originalni članak

Nogometni reprezentativac Duje Ćaleta-Car i njegova supruga Adriana vjenčali su se u crkvi, godinu dana nakon sklapanja građanskog braka. Vjenčanje je održano u Dubrovniku, isto kao i prethodne godine, a s njima je bio i njihov sinčić Mauro koji će uskoro proslaviti godinu dana. Ipak, svu pozornost privukla je mladenka koja je nosila raskošnu vjenčanicu s domaćim potpisom, dizajnerice Matije Vuice. 

Gornji dio haljine bio je prekriven kristalima, dok je donji dio bio asimetričan, s prednje strane kraći, a sa stražnje duži. Budući da su joj ramena bila gola, pri ulasku u crkvu na gornji dio haljine dodala je bijeli pojas kako bi pokrila ramena. Ništa manje glamurozne nisu bile ni njezine štikle, pa je tako odabrala model popularnog brenda Mach&Mach. Adriana je odabrala prekrasne satenske štikle, s dvostrukom mašnom, u svijetloplavoj nijansi.

Vrlo zanimljiv detalj bile su i njezine mrežaste najlonke ukrašene cirkonima, no još je zanimljivije da se taj dodatak nalazio na samo jednoj nozi, i to na onoj koja je, zbog asimetričnosti haljine, bila u prvom planu. 

Podsjetimo, sredinog ovog tjedna prijateljice su je iznenadile djevojačkom zabavom na jednoj dubrovačkoj terasi. 

- Hvala najboljim prijateljicama i seki na svijetu. U cijelom ludilu, žurbi, obavljanju tekućih stvari, one te prevare. "Ma trebaš samo nešto probati 5 minuta i gotovo", a tamo sve one, čak su i haljinu i cipele pripremile. Sve emocije su tu. Volim vas - napisala je tada Adriana na društvenim mrežama ispod fotografije.

Prijateljice su za Adrianu odabrale jedan od najpopularnijih modela haljine za ljeto pred nama. Riječ je o mini-haljini s američkim izrezom, a upravo je taj efektan izrez veliki hit i na haljinama i na topovima. 

Inače, kako smo pisali i tada, prošlogodišnjoj proslavi na terasi dubrovačkog Revelina prisustvovali su tek članovi najuže obitelji i najbliži prijatelji. Par je tada oduševio svojim modnim odabirima. Adriana je odabrala raskošnu vjenčanicu s prorezom do koljena koja ima naglašen gornji dio. Vjenčanicu je i tada dizajnirala Matija Vuica. Asimetrični je kroj ukrašen srebrnim detaljima, a za cipele je izbor pao na luksuzni  Jimmy Choo model iz bridal kolekcije popularnog dizajnerskog brenda. 

 

Borna Kotromanić fantastično nosi minijaturan komplet i najpopularnije sandale ove sezone

Elegancija kakvu ne viđamo često: Dama sa špice nosi haljinu za kojom je u Zari nastala prava potražnja

Dama od koje svi možemo učiti o stilu: Znanstvenica je od svega par klasičnih komada napravila savršen ljetni stajling

Čak i ako ne volite efektan leopard uzorak, svidjet će vam se kako ga nosi prezgodna novinarka i model

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".