Svi pričaju o predsjedničinom kaputu i brošu sa zastavom, a evo što kaže modna savjetnica

Sinoć je na RTL-u održano sučeljavanje kandidata za predsjednika. Evo kako su stilski odradili posao
Vidi originalni članak

Kandidati kao da su se dogovorili što će odjenuti jer sve je bilo plavo – njezin kaput, njegova kravata, pozadina studija, kaže nam modna savjetnica Dubravka Prpić Znaor.

- Naravno, plava ipak simbolizira povjerenje, poštenje, stabilnost… Dobar izbor krojeva ističe jednostavnost poslovnog stila, a kao detalj tu je i broš – hrvatska trobojnica. Broševi su odličan detalj, u političkom svijetu koriste ih kako bi poslali dodatnu poruku. No, smatram da je broš s našom zastavom vrlo banalan. Ovaj komad nakita itekako ima moć i to treba iskoristiti – lijepi bi bio, na primjer, neki motiv mora ili sunca… nešto što simbolizira Hrvatsku, osim naše zastave? Broš trobojnice idealan je za posjete stranim državama ili za susrete sa stranim državnicima - priča Dubravka. 

 Predsjednica je došla i ostala u kaputu, vjerojatno se radi o nekoj lakšoj mješavini materijala, dodaje modna savjetnica.

- Ispod je bila ženstvena bluza sa šal kragnom koja lijepo pristaje pastelnom kaputu – da je ostala u bluzi, vizualni dojam bio bi „mekši“, a to nije poželjno komunicirati u ovoj situaciji. Što se tiče muškog kandidata, ipak su od crnih više preporučljiva tamno plava odijela jer nemaju tu vizualnu „težinu“.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".