Svi pričaju o J.Lo i Benu Afflecku: Prisjetili smo se njihovog stila s početka 2000., bili su prave suprotnosti

Osim u svakodnevnom životu, njihove modne razlike vidljive su i u spotu Jenny From the Block, gdje se ona pojavljuje u zanosnom kupaćem kostimu, a Ben nosi običnu bijelu potkošulju
Vidi originalni članak

Društvenim mrežama i portalima kruži fotografija Jennifer Lopez i Bena Afflecka koji izlaze iz njezine kuće u Los Angelesu. Jennifer se pojavila u lepršavoj, bijeloj haljini, dok je Ben nosio običnu sivu majicu i tenisice, a pustio je i bradu. Obožavatelji su primijetili kako je na ruci imao sat, isti onaj kojeg je nosio u spotu za pjesmu "Jenny From the Block".

Ovaj prizor vraća u 2002. godinu i spomenuti glazbeni hit, odnosno spot u kojem su pjevačica i glumac pojavljuju zajedno. Ben je prikazan u nekoliko scena, dok piju kavu te na benzinskoj postaji kako toči benzin i u vožnji automobila, a jedan od najboljih trenutaka je onaj na jahti. Jennifer se pojavljuje u zanosnom ružičastom bikiniju, dok Affleck leži pored nje u rebrastoj potkošulji.

 

Upravo taj prizor genijalno predstavlja "Bennifer", piše Vogue, i dodaje kako je par u vezi bio poseban zbog svojih (modnih) suprotnosti. Jennifer je, kao i danas, u svakoj prilici izgledala glamurozno, dok je Ben više njegovao neki ležeran, lijeni look, ne mareći pretjerano za modu. Razlike u njihovom stilu najbolje se vide na fotografijama s nekih sportskih događanja iz ranih 2000.

Primjerice, na utakmici Lakersa davne 2003. godine, Affleck je odjenuo t-shirt s likom Che Guevare, ispod koje je nosilo bijelu majicu dugih rukava i chinos hlače. Dašak glamura dodao je tek gore spomenutim, elegantnim satom kojeg mu je darovala - upravo Lopez. S druge strane, ona izgleda besprijekorno. Na utakmici je isfurala neke od najvećih trendova tog vremena: košulju s polo-ovratnikom, svezanu čvorom u struku, kombinirala je s bijelim trapericama i sandalama na platformu, a tu su i neizostavni zlatni ringovi. 

Mnogi kažu kako im ne smeta činjenica što Affleck nema definiran stil, odnosno što preferira jednostavnost i ležernost.

U vrijeme dok su Bennifer bili zajedno početkom 2000., na vrhuncu popularnosti bile su Juicy Couture trenirke pa smo J.Lo imali prilike vidjeti u njima, dok bi Affleck najčešće birao robusne gležnjače, široke traperice i obične majice.

Jennifer bi uvijek ukrala pozornost svojim modnim odabirima pa je u jednoj prilici, mjesec dana prije nego ju je Ben zaprosio, zablistala u bijeloj minici, kožnjaku i čizmama, dok je on, sasvim suprotno, trenirku s kapuljačom kombinirao uz traperice i sako. Govoreći o zarukama, glumac je Jennifer zaprosio sa zaručničkim prstenom Harry Winston, čija je vrijednost procijenjena na 2,5 milijuna dolara, a prvi ga je put pokazala u veljači 2003. na premijeri filma Daredevil, noseći Emilio Pucci haljinu. 

Benovi odabiri za crveni tepih bili bi sasvim druga priča od onih svakodnevnih, casual - uvijek poštuje dress code i bira odijela, a na premijeri filma Gigli, u kojem su zajedno glumili, Lopez je odabrala Guccijevu kreaciju, dok se on pojavio u crnom odijelu, svijetloplavoj košulji i s kravatom u istom tonu. 

Neki su se već pitali što se može očekivati od njihovih odjevnih kombinacija u 2021. godini? Pretpostavlja se, više-manje, isto kao i do sad, ostat će vjerni svojem stilu. Lopez će i dalje blistati u genijalnim, glamuroznim odjevnim kombinacijama, dok će Affleck i dalje na prvo mjesto stavljati ležernost u odijevanju. 

Atraktivna studentica ukrala pozornost: Odličan komplet kombinirala s topićem koji joj super pristaje
Na dizajnerskom outletu traje veliko sniženje: Izdvojili smo dizajnerske cipele već od 250 kuna
"Pureća koža" problem je s kojim se mnogi susreću, evo što ga uzrokuje i postoji li rješenje
Olja Vori nosi traperice koje bi se malotko odvažio isfurati: 'Volim boje i dobro se osjećam u ovoj kombinaciji'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".