Svi modni trikovi Carrie Bradshaw

Punih šest sezone Carrie nas je oduševljavala svojim modnim kombinacijama. Naučila nas je razmišljamo izvan okvira kada je o modi riječ te da u modi pravila ne postoje...
Vidi originalni članak

Jedna od najpoznatijih Carrienih rečenica u seriji je bila upravo ova: Volim svoj novac tamo gdje ga mogu vidjeti- kako visi u mom ormaru. I doista uvijek smo uzdisale pri samo pogledu na njenu garderobu. Osim ljubavnih savjeta koje smo saznale od Carrie i njenih prijateljica, naučile smo i mnoštvo modnih lekcija od stilistice serije Patricie Fields.

Jedan od naučenih lekcija je i nošenje večernje haljine u dnevnim prilikama. To je najbolji recept za one dane kada se trebamo osjećati malo glamuroznije. Pravilo da ako nam je odjeća naglašenija, modni dodatci ne smiju biti, pada u vodu. Ovisno o našem raspoloženju, modni dodatci mogu biti jednako upečatljivi kako sama odjeća i tako činiti jedinstven styling. Ništa nije previše ekstravagantno, ako znamo to nositi i ako prilika to dopušta. I da, smijemo li kombinirati trenirke sa visokom potpeticama? Carrie kaže da i zna to nositi. Boje su uvijek dobrodošle, neovisno o godišnjem dobu, malo življe boje odmah će podignuti svaku odjevnu kombinaciju. No, za one dane kada želimo biti u jednoj boji, s crnom nikako nećemo pogriješiti.

Za ove jesenske dane, široke veste osim što su jako udobne, izgledaju i chic ako ih dobro skombiniramo. Ako se volite oblačiti slojevito, možete iskoristiti omiljene ljetne komade odjeće ali ih skombinirati sa toplijim kardiganima i šalovima. No, malo kože je uvijek dobro pokazati. Svaka žena mora u ormaru imati klasičan crni kaput ravnog kroja. Hladnije vrijeme samo je bolja prilika za više modnih dodataka kao šalovi, marame, rukavice i slično. Također, sunčane naočale nam uvijek trebaju biti pri ruci, u bilo koje godišnje doba. Ako nemate razvijen svoj stil, s klasičnim outfitom nećete pogriješiti, pogotovo uz upečatljiv nakit. Oblačite se za sebe i bitno je da se osjećate ugodno u tome i da znate to nositi. Vaša odjeća vam uvijek treba izmamiti osmjeh na lice. I za kraj, Carrie tvrdi, kada ste u dilemi- odgovor je uvijek Chanel. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".