Svi najveći trendovi u jednom, odlično stoje ovoj lijepoj ekonomistici!

Tinu Vranješ u zagrebačkoj Ilici fotografirao je street style fotograf Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Malo volana, bijele hlače i sandale s potpeticom, ovo su tri komada koji jednostavno vrište ljeto! 

Nosim no name top kupljen u Splitu, hlače Zara i i torbu iz trgovine Gossip. Spremila sam se za ručak, jako volim nositi svijetle boje i bijelu, u tome se osjećam najugodnije. Zimi isto nastojim iskombinirati što više pastelnih boja. Ljubičasta je jedina boja koju ne nosim, a od uzoraka ne nosim karirano.

Zgodna plavuša pokazala je kako nositi sve trendi komade ljeta bez da izgledate kao da ste malo pretjerali. Kad su svjetlije boje u pitanju, treba ih razbiti barem ponekim detaljem, kao primjerice tamnim naočalama, što je ova fashionistica sjajno izvela. A dokazala je kako ćemo i hlače s crtom nositi sve do kraja ljeta. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".