Svi ljetni komadi koji trebaju cool frajerima - na jednom mjestu!

Stigli su novi komadi u H&M Menswear kolekciju u kojima će se muškarci osjećati i izgledati fantastično!
Vidi originalni članak

Nova kolekcija prepuna je divnih proljetno-ljetnih komada, koji su vječni i klasični, pa se mogu nositi apsolutno uvijek. Ženama koje će za svoje muževe, dečke, braću ili prijatelje, birati odjeću u dućanima (kako to obično biva), predlažemo da obavezno razmislite o prugastim košuljama koje su veliki hit ove sezone. 

Nedavno smo pitali žene što misle o muškarcima koji nose košulje kratkih rukava, o kojima mnogi imaju mišljenje... "To mi je super, iako mi se više sviđa neki sportski stil. No volim i kada se lijepo zna iskombinirati košulja kratkih rukava", rekla nam je jedna 25-godišnjakinja, dok su drugi potvrdili kako im je to cool samo ako se radi o košuljama s uzorkom. Baš takav ljetni model možete izabrati u novoj H&M Meanswear kolekciji.

Za klasičare koji će većinu ljeta provesti na poslu ili često imaju važne sastanke, predlažemo jedno ležerno odijelo u paru s T-shirtom i bijelim tenisicama. Ova kombinacija jedna je od najpopularnijih među muškarcima. Jednostavna je, cool, a u njoj ćete se osjećati fantastično.

I, nismo zaboravili, na dobru staru bijelu košulju! Još ako je od lana, onda je pravi ljetni pogodak. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".