Svi bruje o ekipi Liverpoola: Ovo su njihovi najzgodniji nogometaši!

Sinoć je Liverpool Barcelonu pobijedio sa 4:0. Umjesto da se bavimo nogometom, bavimo se važnijim stvarima 😂
Vidi originalni članak

Ako pitate društvene mreže, portale i ostale fanove 'nogometa', najzgodniji nogometaš Liverpoola je Virgil van Dijk. Ima 27 godina, dolazi iz Nizozemske, a za jednog nogometaša zapravo je poprilično visok, 1,93 cm. Na Instagramu ga prati čak 3,5 milijuna pratitelja. 

On je od mladog perača suđa u rodnom gradu došao do titule jednog od najskupljih braniča na svijetu, ali nosi i titulu najzgodnijeg. 

Ima suprugu Rike s kojom ima kćer, a njih dvoje su i veliki humanitarci i često pomažu nezbrinutoj djeci. 

Moramo spomenuti i Dejana Lovrena, našeg reprezentativca koji igra u ovom timu. I na našim listama najzgodnijih nogometaša Dejan je gotovo uvijek pri vrhu. Na prošlom Svjetskom prvenstvu dokazao je kako osim izgleda ima i vrlo simpatičan karakter, a on i Šime Vrsaljko su jedan od najduhovitijih nogometnih dvojaca. 

 

Dejanov najbolji prijatelj iz ekipe je Mohamed Salah, a on je isto u vrhu ljestvice ljepotana iz ovog tima. Ima 27 godina i dolazi iz Egipta. Ako ih pratite na Instagramu, sigurno ste primijetili koliko se vole međusobno zezati, a nama je ovaj 'bromance' jako sladak!

Još jedan nogometaš iz ekipe za kojeg se često priča kako je vrlo zgodan (vjerojatno je to zbog brade) je i 26-godišnjak iz Brazila, Alisson Becker. 

Ovaj visoki vratar (1,91 cm) ima suprugu i malenu kćer, a sa svojom odabranicom očekuje još jedno dijete. 

Nedavno je njegovoj malenoj bio drugi rođendan, a on je uz fotografiju na Instagramu napisao i divnu posvetu: "Danas je bio njezin dan! Prije dvije godine rođena je naša princeza Helena, a uz nju se rodila najbolja verzija mene!!! Tata te toliko voli!"

Prisjetili smo se naših Vatrenih i Svjetskog prvenstva. Sigurno se sjećate kako su nas nasmijavali svojim pjevanjem, pogledajte u videu:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".