Bijela košulja je svevremenski komad u kojem ćete izgledati odlično u svakoj prigodi

Odjevni komad s kojim ne možete pogriješiti!
Vidi originalni članak

Bijela košulja sastavni je dio garderobe svake žene i svakog muškarca, a tomu je tako zbog njezine prilagodljivosti baš svakom outfitu i svakoj prigodi. Riječ je o modnom evergreenu kojeg ni u jednom ormaru ne može biti previše, bilo da je riječ o bijelim košuljama klasičnog kroja, s mašnama ili pak čipkastim bluzama. 

Ovoga su puta u fokusu klasične bijele košulje. Premda ih se često smatra rezerviranima za nešto ozbiljnije outfite i namijenjene nekih formalnijim prigodama, bijele košulje mogu se odlično isfurati i u casual varijanti na tenisice i traperice, a posebno su nam drage one oversized kojih su dućani prepuni. 

Ako već posjedujete svoju inačicu ovog modnog klasika, u nastavku vam donosimo inspiraciju uz koju će vaša bijela košulja zabljesnuti u nešto drugačijem izdanju. 

 

 

 

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".