Svečano ili sportski? Što god odabere, Izabel pokaže da je s razlogom jedna od najbolje odjevenih Hrvatica

Izabel je prava majstorica spajanja dizajnerskih i high street komada, a jednako joj dobro pristaju i ležerna i svečana izdanja
Vidi originalni članak

Izabel Kovačić na svojem Instagram profilu često dijeli fotografije svojih odjevnih kombinacija, a one posluže kao izvrsna inspiracija i za svakodnevne i za svečanije prigode. Izabel je prava majstorica u kombiniranju dizajnerskih i high street komada, a ono što vidimo na njoj, često poželimo i u vlastitom ormaru. Bez obzira na to radi li se o ležernim ili formalnim prilikama, Izabel svakim svojim outfitom dokazuje da se ne nalazi bez razloga na mnogim popisima najbolje odjevenih Hrvatica. 

Posljednju odjevnu kombinaciju koju je pokazal isfurala je na rođendan Ive Mamić, a u njoj je kombinirala mini haljinu s uzorkom i Manolo Blahnik mule sandale. Riječ je o modelu Lurum 90 koji dolazi u različitim bojama, između ostalog crnoj, plavoj, zelenoj, ružičastoj, a njihova je cijena 1295 dolara, odnosno nešto više od 8700 kuna. 

Pratitelji su joj komentirali da ima odličan stil, a osobito su im se svidjele dizajnerske cipele koje bi osvježile i najjednostavniju odjevnu kombinaciju. 

Osim u svečanijim prilikama, Izabel izvrsno bira i odjevne kombinacije za ležernije prigode. Mjesto za casual outfite definitivno je aerodrom, a Izabel je odabrala Pangaia trenirku, Tods jaknu, Balenciaga tenisice, Nike čarape i Chanel torbu. 

Izabel je pokazala da su glomazne Balenciagine tenisice i dalje popularne među fashionisticama, a čini se da njihova popularnost neće prestati ni ovog proljeća, što pokazuju u kolekcije u high street dućanima, gdje smo pronašli brojne modele inspirirane dizajnerskim kolekcijama.

U galeriji pogledajte još odličnin izdanja Izabel Kovačić:

FOTO: Instagram @izabelandrijanic FOTO: Instagram @izabelandrijanic FOTO: Instagram @izabelandrijanic FOTO: Instagram @izabelandrijanic FOTO: Instagram @izabelandrijanic FOTO: Instagram @izabelandrijanic FOTO: Instagram @izabelandrijanic FOTO: Instagram @izabelandrijanic FOTO: Instagram @izabelandrijanic FOTO: Instagram @izabelandrijanic

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".