Svečano ili casual? Bojana Gregorić pojavila se na dva eventa i apsolutno zablistala

Zgodna glumica pokazala je dva izvrsna stylinga, a teško je reći koji je bolji!
Vidi originalni članak

Bojana Gregorić Vejzović uvijek nas osvoji svojim odjevnim kombinacijama, bez obzira na to radi li se o ležarnim ili svečanim prigodama. A da joj obje prilike savršeno odgovaraju, uspjela je dokazati u samo jednom danu kad je zablistala u dva stilski različita outfita. 

U prepunom Galleria Business Centru održana je praslova čiji razlog je bio ni više ni manje već 20. godišnjica postojanja samog Centra, a nije ju propustila li lijepa glumica koja je za ovu prigodu odabrala cool hlače s raznobojnim crtama, krzneni prsluk i odličnu trendi torbu sa zmijskim efektom. Sve je zaokružila crvenim ružem koji je uvijek dobar odabir. 

Crveni ruž savršeno je zaokružio i kombinaciju za drugu večer BIPA Fashion.hr-a na Zagrebačkom Velesajmu. Pojavila se u haljini na preklop koju potpisuje domaći brend KLISAB, a kombinirala ju je s pismo torbicom i salonkama u istoj boji. Teško je reći koji je outfit bolji, Bojana oba nosi fantastično!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".