Sve žene klana Tedeschi: Tajnovite dame koje povezuje obitelj, moda i biznis

Najnovija pripadnica ovoga kruga je supruga Emila Tedeschog juniora, Nika Perenčević
Vidi originalni članak

Novopečeni bračni par, Nika Perenčević (40) i Emil Tedeschi junior (23) sinoć su zajedno gledali utakmicu Cedevita - Cibona, u čijem je srazu Tedeschijev klub izgubio. Nika Perenčević bila je u crnom trendi kombinezonu uz mnoštvo nakita te s popularnim modelom štikla brenda Christan Louboutin. Riječ je o salonkama na potpeticu od 10 centimetara imena Anjalina, koje se na web shopu MyTeresa prodaju za nešto više od 5600 kn, a na mnogim su drugim internet dućanima već rasprodane. 

"Iako spada među najbogatije Hrvatice, o Niki Perenčević zna se jako malo. Njezin otac Mihajlo je tajanstveni tajkun koji je svoj biznis razgranao iz Rusije, preko Londona, pa sve do Los Angelesa, dok je mama Sonja Perenčević vlasnica nekoliko poznatih restorana. Najpoznatiji od njih je Dana Tana’s u Hollywoodu, koji često posjećuju zvijezde s A liste, poput Clinta Eastwooda, Larryja Kinga, Quentina Tarantina, Georga Clooneyja, Paris Hilton", piše 24sata

Kada je o stilu riječ, Nika monokromatske kombinacije često obogati mnoštvom nakita, poput ovoga na svečanoj večeri jednog našeg modnog portala, kada je pozirala s prijateljicama Andreom Čermak, Mirelom Srnom te Brankom Krstulović.

I ostale žene iz klana Tedeschi, posebno Emilova baka, umirovljena sutknja Đurđa Tedeschi (75), vole monokromatske kombinacije. Gospođa Đurđa Tedeschi na glasu je kao osoba istančana stila, a njezine modne kombinacije uvijek su besprijekorne, bilo da je uzvanica na nekom društvenom događanju ili pije jutarnju kavu u omiljenoj joj Dežmanovoj ulici. 

Sestra Emila Tedeschog i teta Emila juniora, potpredsjednica Atlantic grupe Lada Tedeschi Fiorio (45), također je žena s puno stila. Za njezinu savršenu liniju velikim je dijelom zaslužno vježbanje, a ona sama za sebe kaže kako je strastvena trkačica te kako joj je upravo trčanje pomoglo u životu.
- Ako bih morala dati jedan odgovor na pitanje zašto trčim, on bio bi zato – što mi čini dobro. Čini mi dobro psihički, jer se u poslu sam koji je jako dinamičan i stresan, ima mnoštvo aktivnosti, projekata i međuljudskih odnosa koji nerijetko ostave neki teret, naboj, razna razmišljanja…moraš se truditi razumjeti druge, moraš donositi odluke. Zato mi je potrebno ostati sama i u miru to sebi posložiti. Trčanje mi pomaže u tome, dobro je za moj mentalni mir i u konačnici blagotvorno u donošenju poslovnih odluka. Najbolje ideje imam dok trčim, kad se maknem od brojki, kompjutera i ljudi - rekla je Lada u intervju za portal trcanje.hr. 

Emilova majka, arhitektica Maja Tedeschi (55), često je birana na liste najbolje odjevenih Hrvatica. Njeguje jednostavnost, a obožava modni brend Celine. Jedna je od prvih poznatih Hrvatica koje su prigrlile trend krznene obuće. Gotovo nikada ne istupa u javnosti, intervjue ne daje. 
- Maja je arhitektica, osoba s izuzetnim smislom za estetiku, žena koja znanje i učenje stavlja na vrh prioriteta. Naš odnos me nemjerljivo oplemenio - otkrio je jednom prlikom za Globus šef Atlantica Emil Tedeschi te dodao: "Čitavo ovo vrijeme ona je moj poseban izvor energije i nadahnuća, istinska muza moga života.”

Još je jedna mlada dama u klanu Tedeschi, riječ je o Emilovoj sestri Lizi (22). Liza se drži podalje od medija, a prije nekoliko godina bila je u vezi s košarkašem Lovrom Mazalinom, no ta je veza prekinuta. Tada se pisalo kako je vezi presudila udaljenost mladog para, budući da je Liza studentica uglednog američkog Sveučilišta Brown.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".